Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη

26-03-2024

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Η παρέλαση έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας παρουσία των Αρχών και παρευρέθη πλήθος κόσμου που τίμησε για άλλη μια χρονιά όσους έδωσαν την ψυχή τους για την πατρίδα.

Ανάπηροι πολέμου, μαθητές, σπουδαστές, πρόσκοποι, η σχολή Νοσοκόμων, το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία, η Φιλαρμονική του Δήμου και τα τμήματα των Ένοπλων Δυνάμεων συνέθεσαν την φετινή παρέλαση στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Στα πλαίσια του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των καταστημάτων της πόλης, των Ο.Τ.Α., των Τραπεζών, των σπιτιών, καθώς και των πλοίων.

Παράλληλα, σε σχολεία και λοιπά εκπαιδευτικά ιδρύματα, πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες, αποδίδοντας φόρο τιμής στους νεκρούς του πολέμου.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βισβίζη, από μαθητές, εκπαιδευτικούς, καθώς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που επιθυμούσαν να τιμήσουν την επέτειο.

Το πρωί της εθνικής επετείου, μπροστά στο χώρο της Μεραρχίας, έλαβε χώρα η έπαρση σημαίας, με τη συνοδεία στρατιωτικής μουσικής και τη συμμετοχή τμημάτων του στρατού.

Αργότερα, τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ.κ. Άνθιμου, παρουσία των σημαιοφόρων και παραστατών των σχολείων της πόλης.

Λίγο πριν την παρέλαση, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της Δόμνας Βισβίζη και κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τους Βουλευτές του νομού, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, τον Στρατηγό Διοικητή της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», τον εκπρόσωπο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τους εκπροσώπους της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών, της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και του Ερυθρού Σταυρού. Στεφάνι εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης κατέθεσαν οι εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων.

Φωτ: Σταύρος Καραγκιαβούρης

Παρακάτω ακολουθούν video και φωτογραφίες του e-evros.gr με τις live μεταδόσεις από τη σημερινή ημέρα:

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων