Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024

H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024

23-04-2024

Κατέφτασε την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 η Ολυμπιακή φλόγα στην Αλεξανδρούπολη, όπου και διανυκτέρευσε.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η διαδρομή της φλόγας ακολούθησε την πορεία της οδού Ιωακείμ Καβύρη, καταλήγοντας μέσω της οδού Κύπρου στην Πλατεία του Φάρου, όπου και τιμήθηκε με ειδική εκδήλωση.

Στις 16 Απριλίου 2024 το Ολυμπιακό Φως γεννήθηκε ξανά στην Αρχαία Ολυμπία, και ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας σε όλη την Ελλάδα με τελικό προορισμό την πόλη του Φωτός, το Παρίσι που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Αφή της Φλόγας έγινε στην Αρχαία Ολυμπία και ξεκίνησε ένα ταξίδι έντεκα ημερών. Περίπου 600 λαμπαδηδρόμοι μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, διανύοντας πάνω από 5000 χιλιόμετρα σε 41 Δήμους και καταλήγοντας στις 26 Απριλίου 2024, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, εκεί όπου αναβίωσαν οι σύγχρονοι Αγώνες.

Την φλόγα μετέφεραν οι λαμπαδηδρόμοι Βαλαβανίδης Γεώργιος, Βενετίδης Στυλιανός, Γκατσιούδης Κωνσταντίνος, Γκιούλα Γεωργία, Δροσίδου Μόρφω και Τσώμου Μαρίνα.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Αλεξούδη καθώς και την live μετάδοση του e-evros.gr από την πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας:

H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024 H Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι 2024
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων