Κάτι τρέχει στον Έβρο
Oι σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας στην Α.Μ.Θ
Τον Διοικητή, τον Υποδιοικητή, τον Τμηματάρχη και τους σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας δέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο πλαίσιο τετραήμερου εκπαιδευτικού ταξιδιού που πραγματοποιεί η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας στη Θράκη.
Ο κ. Μέτιος καλωσόρισε τους σπουδαστές της Σχολής, όλοι τους ανώτερα στελέχη της Ελληνικής και Κυπριακής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και πολιτικοί υπάλληλοι Υπουργείων, και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί τους για μια σειρά από θέματα που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή.
Ο κ. Μέτιος ευχήθηκε στους σπουδαστές η επίσκεψή τους στη Θράκη και την Περιφέρεια να συμβάλει στη βαθύτερη κατανόηση της περιοχής και οι ίδιοι να ολοκληρώσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






