Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν διάφορα μοναδικά εδέσματα από ξεχωριστές κουζίνες.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν διάφορα μοναδικά εδέσματα από ξεχωριστές κουζίνες.

Πανδαισία γεύσεων στα πλαίσια του «Grecotel Academy - Culinary 2024» (βίντεο)

15-03-2024

Το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2024, παργματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο Astir Egnatia Alexandroupolis, μια ιδιαίτερη γαστρονομική βραδιά με επίκεντρο την Θράκη, τα τοπικά προϊόντα και τους παραγωγούς της.

Στο γαστρονομικό ταξίδι στις κουζίνες των ξενοδοχείων της Grecotel έγιναν «συνεπιβάτες» πλήθος καλεσμένων και φίλων, με φιλοξενούμενους του σεφ του Ομίλου, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Grecotel Academy - Culinary 2024».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν διάφορα μοναδικά εδέσματα από ξεχωριστές κουζίνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως τον Έβρο και την Κρήτη, αλλά και από το εξωτερικό, όπως την Ιαπωνία και την Ιταλία.

Οι διοργανωτές κάλεσαν τον κόσμο να απολαύσει γεύσεις που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του κάθε προορισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα των τοπικών παραγωγών με τους οποίους συνεργάζεται ο Όμιλος της Grecotel.

«Είναι μια συνειδητή απόφαση να δείξει έμπρακτα την υποστήριξη του Ομίλου στον δοκιμασμένο Έβρο, μετά τις καταστροφικές φωτιές του 2023. Είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στη δοκιμασμένη κοινωνία και τους πολίτες του ακριτικού Νομού μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο διευθυντής του Astir Egnatia Hotel Alexandroupolis, κ. Δημήτρης Καραβασίλης.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του ομίλου Grecotel, κ. Ελένη Χουρίδου, η οποία δήλωσε πως «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, το ξενοδοχείο που πρόσφατα βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του από τον μεγαλύτερο Διεθνή Τουριστικό Οδηγό και Οργανισμό, το Conte Nast Traveler»

Η μαγειρική πάνω από όλα είναι τέχνη, και όπως συνηθίζουν να λένε οι σεφ, «το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι».

Δείτε παρακάτω βίντεο με στιγμιότυπα από τη βραδιά:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων