Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στον Άγιο Νικόλαος Αλεξανδρούπολης για τα Χριστούγεννα ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
Στον Άγιο Νικόλαος Αλεξανδρούπολης για τα Χριστούγεννα ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Χριστούγεννα στην Αλεξανδρούπολη ο Υπουργός Άμυνας

25-12-2024

Ο Νίκος Δένδιας παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου και αντάλλαξε ευχές με τις τοπικές αρχές και πολίτες.

Το πρόγραμμα του Υπουργού Άμυνας περιλαμβάνει επίσκεψη στο στρατιωτικό φυλάκιο των Κήπων και στη συνέχεια επίσημο γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης.

Τις τελευταίες ημέρες βέβαια υπήρξαν αντιδράσεις στον Έβρο για την απόφαση να κλείσουν τέσσερα στρατόπεδα στο νομό, αλλά και μετακινήσεις μονάδων. Είχε προηγηθεί η κινητοποίηση κατοίκων του Προβατώνα και ακολούθησε άλλη μία στον Πέπλο. Όπως φαίνεται όμως, αυτές οι αποφάσεις δεν πρόκειται να αλλάξουν, αφού είναι μέρος του ευρύτερου σχεδίου που αφορά το στράτευμα.

KYRCOM

Ο Υπουργός Άμυνας πάντως, βρήκε την ευκαιρία να κάνει αυτήν τη μικρή εορταστική απόδραση στην Αλεξανδρούπολη οικογενειακώς, αφού εδώ υπηρετεί τη θητεία του ο γιός του. Έτσι, συνδυάζει την εορταστική επίσκεψη στο στρατιωτικό προσωπικό της περιοχής και την ανταλλαγή ευχών, μαζί με οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.