- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τούρκικος Τύπος: Οι Έλληνες επισκέπτονται την Αδριανούπολη για διασκέδαση!
Σημαντική αύξηση της ροής Ελλήνων καταναλωτών καταγράφουν τα ρεπορτάζ του τουρκικού Τύπου στην Αδριανούπολη και στα παράλια της Τουρκίας.
Έλληνες συρρέουν κατά χιλιάδες στην Τουρκία για να ψωνίσουν «φτηνά» λόγω της υποτιμημένης τουρκικής λίρας.
Σήμερα ο Τούρκικος τύπος δημοσίευσε ένα ακόμη ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρει ότι οι Έλληνες επισκέπτονται την γειτονική Αδριανούπολη κυρίως για διασκέδαση και συγκεκριμένα για την χρήση των λουτρών αλλά και τη γαστρονομία!
Ο Πρόεδρος Τουρισμού της Αδριανούπολης μάλιστα μίλησε με αριθμούς, συγκεκριμένα ανέφερε πως μόνο τον μήνα Δεκέμβριο 1.000. 000 τουρίστες Έλληνες και Βούλγαροι επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο της πόλης!
Σύμφωνα με το Εμπορικό Επιμελητήριο Αδριανούπολης ένας Έλληνας ξοδεύει κατά μέσο όρο στην αγορά της Αδριανούπολης από 50-100 ευρώ, που μεταφράζεται σε 700 λίρες περίπου σήμερα, δηλ. ένας μισός βασικός μισθός Τούρκου.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR






