Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τι συνέβη με τον απεργό πείνας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης - Γιατί αποχώρησε από το σημείο
Αποχώρησε τελικά ο απεργός πείνας μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης όπου βρισκόταν για δύο ημέρες ζητώντας όπως έλεγε να του δοθεί η σύνταξη του ΟΓΑ που από λάθος του είχαν κόψει πριν από 8 χρόνια.
Το e-evros.gr από την πρώτη στιγμή που δημοσίευσε το θέμα πήρε τόση μεγάλη διάσταση και έγινε αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων από ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν τον 75χρονο άνδρα.
Μάλιστα ένα από τα τηλεφωνήματα ήταν από αρμοδίους του Υπουργείου Εργασίας που παρακολούθησαν το θέμα και ήθελαν να εντοπίσουν τον Γ.Μ προκειμένου να τον βοηθήσουν.
Κάποια όμως απο αυτά ήταν από το συγγενικό του περιβάλλον και έκανα λόγο για μια περίεργη κατάσταση και πως τελικά τα πράγματα ίσως δεν είναι όπως δείχνουν.
Τελικά ο απεργός πείνας αποχώρησε οικειοθελώς από το σημείο αν και σε δηλώσεις του στην κάμερα του e-evros.gr απειλούσε πως θα βάλει φωτιά το αυτοκίνητό του αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό σε περίπτωση που αποπειραθούν να του το "σηκώσουν" μπροστά από το Δημαρχείο.
Μετά από έρευνα που κάναμε στο αρχείο μας διαπιστώσαμε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας έχει επιλέξει άλλες δύο φορές να διαμαρτυρηθεί με παρόμοιο τρόπο έξω από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα πριν από 6 χρόνια τον Απρίλιο του 2015 με ένα χαρτί που έγραφε «Απεργός πείνας – Δώστε μου άδεια να παντρέψω το παιδί μου», και ένα φέρετρο στα πόδια, δήλωνε πως θα παραμείνει στο σημείο μέχρι να δικαιωθεί καθώς ο ο δήμος Αλεξανδρούπολης δήλωσε αναρμόδιος για να τελέσει πολιτικό γάμο σε συγγενικό του πρόσωπο, που κατοικεί στο εξωτερικό, ενώ παλαιότερα είχε διαμαρτυρηθεί και για προβλήματα υγείας συγγενικού του προσώπου…
Σ.Κ
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είχε δηλώσει στην κάμερα του e-evros.gr:
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






