- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο του φοιτητή στην Αλεξανδρούπολη - Τελευταίες εξελιξεις
Σοκ έχει προκαλέσει στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου ενός φοιτητή Ιατρικής ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο λίγες ώρες μετά από πτώση από πολυκατοικία επί της οδού Ελένης Φιλιππίδη με Νικομηδείας το πρωί της Τετάρτης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που δίνουν τέλος στα ύποπτα σενάρια, έχει αποκλειστεί οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, ενώ ο νεαρός φαίνεται να "βούτηξε στο κενό" μόνος του.
Μέχρι αργά εχθές το βράδυ οι έρευνες:
Αυτό που έκανε το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας να μείνει μέχρι αργά εχθές το βράδυ στο σημείο ήταν το γεγονός ότι ενώ από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο φοιτητής έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας η πόρτα της ήταν κλειδωμένη.
Ένα άλλο στοιχείο που ερευνούσαν οι αστυνομικοί είναι γιατί βρέθηκε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία ο αυτόχειρας ενώ δεν έμενε εκεί. Όπως αποδείχθηκε ο αυτόχειρας είχε γνωστό στην πολυκατοικία ο οποίος όμως απουσίαζε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει, πως ο 23χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.
Σ.Κ
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





