nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Την παραίτηση του Γ. Καίσα ζήτησε ο Β. Λαμπάκης - Κρατάει χρόνια η κολόνια...
16-06-2016
Βαρύς χαρακτηρισμούς για ακόμα μια φορά χρησιμοποίησε χθες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης αναφερόμενος στον Βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Καίσα.
Πρόκειται άλλωστε για μια "κολόνια που κρατάει χρόνια" μεταξύ των δύο ανδρών, με βολές που κατά καιρόύς απεθύνουν ο ένας στον άλλον με μεγάλη ευκολία.
Επιπλέον, ο κύριος Λαμπάκης ζήτησε και την παραίτησή του από Βουλευτή, αποκαλώντας τον "εχθρό του λαού" αναφορικά με το ζήτημα της ίδρυσης Λιμενικής Αλαδημίας στην πρωτεύουσα του Έβρου.
Αξίζει επίσης ν' αναφερθεί και η προ μηνών δήλωση του Βουλευτή αναφερόμενος στον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κ. Λαμπάκης χρειάζεται νευρολόγο - ψυχίατρο.
σαν σημερα
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





