Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στην αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων συμμετέχει ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών βορείου Έβρου
Στην αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, την οποία αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους, συμμετέχουν και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί Ελεύθεροι Επαγγελματίες βορείου Έβρου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογός τους.
Η αποχή θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Απριλίου, οπότε και θα συνεδριάσει εκ νέου η Πανελλήνια Ομοσπονδία για να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη μορφή διαμαρτυρίας.
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου βορείου Έβρου επέδωσε σήμερα το κείμενο με τα αιτήματα του κλάδου στη ΔΟΥ Ορεστιάδας. Οι λογιστές-φοροτεχνικοί αντιδρούν στις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και το φορολογικό, σε σχέση με το νέο τρόπο υπολογισμού των εισφορών, ο οποίος, όπως επισημαίνουν, «οδηγεί στην καταβολή του 70% και πλέον του εισοδήματός σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Οδηγεί σε μειώσεις των συντάξεων, οδηγεί στην πλήρη υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα της ασφάλισης».
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






