Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες του Έβρου - Tελεσίγραφο στη Κυβέρνηση
Αποφασισμένοι να σκληρύνουν τις κινητοποιήσεις τους παραμένουν αγρότες αλλά και κτηνοτρόφοι του Νομού Έβρου, εμμένοντας στο αίτημά τους για απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, δίνοντας στη Κυβέρνηση διορία 5νθημέρου.
Από χθες Δευτέρα στις 11 περίπου το πρωί διεκόπη επ’ αόριστον η είσοδος και έξοδος των φορτηγών από τον Τελωνειακό Σταθμότων Κήπων.
Αξίζει ν’ αναφερθεί πως εξ αιτίας της κατάστασης και κατ’ επέκταση της απαγόρευσης της διέλευσης των επαγγελματικών οχημάτων, οι Τουρκικές αρχές ακινητοποιούν επαγγελματικά φορτηγά, εντός της χώρας τους ώστε ν’ αποφευχθούν καθυστερήσεις αλλά και μεγάλος όγκος συγκεντρωμένων οχημάτων στο οδόστρωμα.
Την ίδια ώρα, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, μερίμνησαν και για τους οδηγούς των καθηλωμένων φορτηγών, αφού φρόντισαν να υπάρχει νερό αλλά και φαγητό!
Στον Τελωνειακό Σταθμό των Καστανεών και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο Καστανεών - Ριζίων, τα τρακτέρ διακόπτουν την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων για αρκετές ώρες. Χθες συγκεκριμένα η διακοπή της κυκλοφορίας ήταν από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 14.00, ενώ το απόγευμα από τις 17.00 έως και τις 21.00.
Οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα του βορείου Έβρου προειδοποίησαν για αποκλεισμό εντός των επόμενων ημερών των δύο κόμβων Ορεστιάδας καθώς Διδυμοτείχου επ’ αόριστον.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






