- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σε εικαστική έκθεση στη Βενετία μαθητές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αλεξανδρούπολης
Στην εικαστική έκθεση «Λαβύρινθος» στη Βενετία της Ιταλίας, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 26 Μαρτίου, θα συμμετέχουν οι μαθητές της Γ΄τάξης του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αλεξανδρούπολης του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών.
Οι μαθητές, που θα συμμετέχουν στην έκθεση «Λαβύρινθος», αίθουσα “Artiatelier Venice”, δημιούργησαν γι' αυτό τον σκοπό 32 εικαστικά έργα διαστάσεων (15Χ15)εκ., με θέμα «Λαβύρινθος», διαμορφωμένα με τις τεχνικές Γραμματογραφίας, Καλλιγραφίας και Ελεύθερες Συνθέσεις.
Το θέμα της έκθεσης είναι η λέξη “Λαβύρινθος”, που προέρχεται από τη λατινική λέξη “Labyrinthus” και η προέλευσή της είναι ελληνική. Ένα αρχαίο σύμβολο ακεραιότητας, πληρότητας, που αντιπροσωπεύει ένα ταξίδι ή μια σκόπιμη πορεία προς το κέντρο μας και μετά επιστροφή στον κόσμο.
- Εκσυγχρονισμός του Μουσείου Κομοτηνής, αλλά το Διδυμότειχο ζητά την χρυσή προτομή
(02-07-2025) - Ημερίδα για τη νησιωτικότητα - Η Σαμοθράκη ώς "αόρατο νησί"
(02-07-2025) - Σκουπιδότοπος και "ζούγκλα" στο Ρέμα Βανικιώτη της Αλεξανδρούπολης (video)
(02-07-2025) - Νέα νυχτερινά δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στην Αλεξανδρούπολη (video)
(02-07-2025) - Αναφορά και Ερώτηση στη Βουλή για τις τουρκικές παρεμβάσεις στα νερά του ποταμού Έβρου
(02-07-2025)
EN
TR







