Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σε εικαστική έκθεση στη Βενετία μαθητές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αλεξανδρούπολης

Σε εικαστική έκθεση στη Βενετία μαθητές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αλεξανδρούπολης

07-03-2023

Στην εικαστική έκθεση «Λαβύρινθος» στη Βενετία της Ιταλίας, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 26 Μαρτίου, θα συμμετέχουν οι μαθητές της Γ΄τάξης του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αλεξανδρούπολης του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών.

KYRCOM

Οι μαθητές, που θα συμμετέχουν στην έκθεση «Λαβύρινθος», αίθουσα “Artiatelier Venice”, δημιούργησαν γι' αυτό τον σκοπό 32 εικαστικά έργα διαστάσεων (15Χ15)εκ., με θέμα «Λαβύρινθος», διαμορφωμένα με τις τεχνικές Γραμματογραφίας, Καλλιγραφίας και Ελεύθερες Συνθέσεις.

Το θέμα της έκθεσης είναι η λέξη “Λαβύρινθος”, που προέρχεται από τη λατινική λέξη “Labyrinthus” και η προέλευσή της είναι ελληνική. Ένα αρχαίο σύμβολο ακεραιότητας, πληρότητας, που αντιπροσωπεύει ένα ταξίδι ή μια σκόπιμη πορεία προς το κέντρο μας και μετά επιστροφή στον κόσμο.