nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σαμοθράκη: Χρηματοδοτήσεις ύψους 235.000 ευρώ για έργα ύδρευσης
22-04-2023
Δύο νέες χρηματοδοτήσεις ύψους περίπου 235.000 ευρώ ανακοινώθηκαν χθες Παρασκευή 21 Απριλίου, για τον Δήμο Σαμοθράκης από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Σύμφωνα, με ανάρτηση του Δημάρχου Σαμοθράκης, Νίκο Γαλατούμο, οι επιχορηγήσεις αυτές περιλαμβάνουν, προμήθειες υλικών υδρεύσεως, αντικαταστάσεις καταθλιπτικών αγωγών, καθαρισμό και στεγανοποίηση υδραγωγείων, συντήρηση υδρομαστεύσεων, προμήθεια αντλιών για την λειτουργία των αντλιοστασίων και πολλών άλλων εργασιών και στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού στο νησί.
Να τονιστεί ότι για πρώτη φορά ιστορικά ο Δήμος Σαμοθράκης λαμβάνει επιχορηγήσεις από το αρμόδιο Υπουργείο, καθώς και τόσες πολλές σε σύντομο χρονικό διάστημα.
σαν σημερα
- Εκσυγχρονισμός του Μουσείου Κομοτηνής, αλλά το Διδυμότειχο ζητά την χρυσή προτομή
(02-07-2025) - Ημερίδα για τη νησιωτικότητα - Η Σαμοθράκη ώς "αόρατο νησί"
(02-07-2025) - Σκουπιδότοπος και "ζούγκλα" στο Ρέμα Βανικιώτη της Αλεξανδρούπολης (video)
(02-07-2025) - Νέα νυχτερινά δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στην Αλεξανδρούπολη (video)
(02-07-2025) - Αναφορά και Ερώτηση στη Βουλή για τις τουρκικές παρεμβάσεις στα νερά του ποταμού Έβρου
(02-07-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







