ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο συλληφθείς είχε προβεί σε παράνομη σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος.
Ρευματοκλοπή στην Αλεξανδρούπολη – Συνελήφθη να "κλέβει" τον ΔΕΔΔΗΕ
12-07-2025
Στη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 11 Ιουλίου 2025, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τις αρχές, από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε προβεί σε παράνομη σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος, προχωρώντας σε κλοπή ενέργειας από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., την οποία χρησιμοποιούσε για την οικία του.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας τις προβλεπόμενες από τον νόμο κατηγορίες.
σαν σημερα
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







