Κάτι τρέχει στον Έβρο
"Αργός θάνατος" για το ΙΚΑ Ορεστιάδας; - Λειτουργεί με τους μισούς υπαλλήλους
Για την "κατάρρευση" του ΙΚΑ της Ορεστιάδας, μίλησε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ της ΑΜΘ, κ. Μπάμπης Καζάκης.
Συγκεκριμένα τόνισε πως το ΙΚΑ Ορεστιάδας έχει μείνει κάπως "ξεκρέμαστο" καθώς εργάζονται μόνο οι 5 από τους 11 υπαλλήλους του, διότι οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί στο τμήμα της διεύθυνσης Διδυμοτείχου. Ο ίδιος μάλιστα επεσήμανε πως, οι πολίτες της Ορεστιάδας πλέον θα πρέπει, πλέον, να μετακινούνται στο Διδυμότειχο για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.
Μεταξύ των άλλων το "μπαλάκι" για αυτήν την υποβάθμιση του ΙΚΑ, το πέταξε στην αδιαφορία της δήμοτικής αρχής αλλά και στην απραξία των κυβερνητικών βουλευτών.
Το e-evros.gr επικοινώνησε με το δήμαρχο της Ορεστιάδας κ. Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος διευκρίνησε πως θα τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021. Πάντως μετά από την επικοινωνία μας μαζί του, διαπιστώσαμε πως διαφωνεί απόλυτα με τα όσα αναφέρονται.
Φ.Δούκογλου
- Μέχρι 30 Απριλίου η προθεσμία για καθαρισμούς οικοπέδων
(22-04-2025) - Προβληματισμός για το μικρό ενδιαφέρον στη διαδικασία πρόσληψης ΕΠΟΠ
(22-04-2025) - Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Σουφλί
(22-04-2025) - Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος αν παρκάρεις σε θέση για άτομα με αναπηρία
(22-04-2025) - Ανακοίνωση Πρωθυπουργού: Επιστροφή ενός ενοικίου στους ενοικιαστές και 250 ευρώ σε συνταξιούχους
(22-04-2025)
EN
TR






