Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό από Μέστη έως Κήπους
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ότι στην Εγνατία Οδό, από τον ανισόπεδο κόμβο Μέστης έως τον συνοριακό σταθμό Κήπων, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διενέργεια μετρήσεων στα οδοστρώματα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από 14 έως 17 Οκτωβρίου με τη συσκευή GRIP TESTER και από 4 έως 14 Νοεμβρίου με τη συσκευή FWD.
Κατά το διάστημα αυτό θα κλείνουν τμηματικά λωρίδες κυκλοφορίας σε μήκος περίπου 40 χιλιομέτρων, με παράλληλη μείωση του ορίου ταχύτητας στα 90 χλμ/ώρα.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται κάθε φορά από την ελεύθερη λωρίδα, ενώ θα υπάρχει συνοδευτικό όχημα για την καθοδήγηση των οδηγών. Σημαντικό είναι ότι δεν θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας.
Την εφαρμογή των ρυθμίσεων έχει η Εγνατία Οδός Α.Ε., ενώ τον έλεγχο και την εποπτεία θα πραγματοποιεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η οδός θα παραδοθεί καθαρή και ασφαλής στην κυκλοφορία. Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το διάστημα των μετρήσεων και να ακολουθούν τις οδηγίες της προσωρινής σήμανσης.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR







