Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πρόταση για φθηνά καύσιμα σε κατοίκους βορείου Έβρου και Ροδόπης
Ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε στη Βουλγαρία και δείχνοντας τον πίνακα τιμών σε ένα πρατήριο καυσίμων, επανέφερε την πρότασή του για κάρτα καυσίμων μόνιμου κατοίκου σε Έβρο και Ροδόπη.
Η πρόταση που είχε καταθέσει και παλαιότερα, τώρα έγινε πιό επίκαιρη, μετά την καθιέρωση πλέον του ευρώ στη Βουλγαρία, μετά την Πρωτοχρονιά.
Ο κύριος Ιλχάν Αχμέτ, δείχνοντας τις τιμές στο βουλγαρικό βενζινάδικο, διέψευσε όσους έλεγαν ότι θα ακριβύνουν τα καύσιμα και στη Βουλγαρία μετά την είσοδο στο ευρώ, αφού και πάλι το λίτρο είναι ακριβότερο πάνω από μισό ευρώ, σχε σχέση με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον βουλευτή Ροδόπης, οι μεγάλοι χαμένοι εδώ και χρόνια είναι οι βενζινοπώλες στον βόρειο Έβρο και στη Ροδόπη, αφού πολλοί οδηγοί προτιμούν να κάνουν μερικά χιλιόμετρα για να "φουλάρουν" στη Βουλγαρία και να εξοικονομήσουν έτσι χρήματα.
Σύμφωνα με την πρόταση από το Σωματείο Βενζινοπωλών Ροδόπης, την οποία κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, οι μόνιμοι κάτοικοι αυτών των περιοχών θα έχουν σχετική κάρτα και με την επίδειξή της θα χρεώνονται χαμηλότερη τιμή καυσίμων, αφού θα είναι μικρότερο το ποσοστό της φορολόγησης.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR







