Κάτι τρέχει στον Έβρο
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ υψηλός κίνδυνος και σήμερα για εκδήλωση Πυρκαγιάς
Λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς (δείκτης επικινδυνότητας 4) που ισχύει και για σήμερα Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017, και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εξακολουθούν να ισχύουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων στις περιοχές ευθύνης των Δασαρχείων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ.
Δείτε τα σχετικά μέτρα με ένα κλικ εδώ.
Υπενθυμίζεται ότι με την Αριθμ. Πρωτ. 842/26-6-2017 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς, ως Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προσατασίας, τίθενται αυτόματα σε εφαρμογή συγκεκριμένα μέτρα, καθόλη τη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου, όταν ο δείκτης επικινδυνότητας είναι 4 και 5, λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Μέτρα δύνανται να ληφθούν και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανεξάρτητα από τον δείκτη επικινδυνότητας.
- Ο Έβρος θωρακίζεται με Spike NLOS
(16-08-2025) - Θαυμαστή συνεργασία ιατρών του Έβρου: Σύνθετη χειρουργική επέμβαση στο Διδυμότειχο
(16-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(16-08-2025) - Μικρό παιδί σώθηκε από ναυαγοσώστρια σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
(16-08-2025) - Πάλι ατύχημα με γυναίκα - πεζοπόρο στις Βάθρες της Σαμοθράκης
(16-08-2025)
EN
TR






