Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πότε θα έρθει το νερό στο παγωμένο & "αφυδατωμένο" Διδυμότειχο
-13 Βαθμούς Κελσίου ήταν η θερμοκρασία που έδειχνε σήμερα το πρωί το θερμόμετρο στο Δήμο Διδυμοτείχου, με τους κατοίκους να έχουν «οχυρωθεί» στα σπίτια τους.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου, τα συνεργεία βρίσκονται στο σημείο, και συγκεκριμένα στο αντλιοστάσιο του Βάλτου προσπαθώντας να επιδιορθώσουν το πρόβλημα.
Η «ρίζα» του προβλήματος εντοπίζεται σε ένα ηλεκτρομοτέρ του ηλεκτρικού πίνακα, το οποίο κάηκε, αφήνοντας το Διδυμότειχο για 5 τουλάχιστον μέρες χωρίς νερό.
Η βλάβη πρόκειται σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις να έχει αποκατασταθεί έως και αύριο το πρωί.
Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα υψηλά σημεία της πόλης, ενώ χθες κυκλοφορήσαν και υδροφόρες προκειμένου να προμηθευτεί νερό το κοινό.
Το νερό στις υδροφόρες πάγωσε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ για σήμερα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα γίνει προμήθεια νερού.
Μ.Κ.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR






