Κάτι τρέχει στον Έβρο
ΠΓΝΑ: Συνεχίζεται το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου της Οφθαλμολογικής Κλινικής
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, το «πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου του κερατόκωνου και των σύνθετων διαθλαστικών σφαλμάτων» που διοργανώνει η Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ενεργά το σύνολο του επιστημονικού προσωπικού της κλινικής, καθώς και εθελοντές φοιτητές του Ιατρικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ως γνωστό, το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες από 15 μέχρι 30 ετών που εμφανίζουν διαθλαστικά σφάλματα, όπως είναι η μυωπία και ο αστιγματισμός και χρησιμοποιούν γυαλιά ή φακούς επαφής.
Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από το Επιστημονικό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και παρέχεται δωρεάν, με προγραμματισμένο ραντεβού στην Οφθαλμολογική Κλινική.
Περισσότερες πληροφορίες:
Ιστοσελίδα προγράμματος: http://kcday.med.duth.gr
Τηλέφωνο Ραντεβού: 25510-30990 / 25510-30405 (κ. Αγγελώνιας)
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR







