Κάτι τρέχει στον Έβρο
Όσα παίρνει ο άνεμος στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης: «αλλαγή σχεδίων & άμεση κατεδάφιση»
Στην κατεδάφιση του «κουφαριού» μίας εκ των τριών αποθηκών του ΟΣΕ που βρίσκονται μπροστά από την είσοδο του λιμένα Αλεξανδρούπολης, σκοπεύει να προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Δημοτική Αρχή.
Η κατεδάφιση, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, δεν περιλαμβανόταν στην αρχική μελέτη, ωστόσο ύστερα από την κατάρρευση τμήματος του κτηρίου από τους ισχυρούς ανέμους, η μελέτη αυτή έχει τροποποιηθεί.
Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε την διατήρηση των τοίχων του κτηρίου, ώστε αυτό να διατηρήσει τον ιστορικό του χαρακτήρα με την παράλληλη αντικατάσταση της στέγης.
Ο Γιώργος Κουκουράβας θέτει το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου για το οποίο εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, και απαντά σχετικά με την επικινδυνότητα του κτηρίου.
Μαρίνα Κριτού
Παρακολουθήστε πως ακριβώς πρόκειται να «μεταμορφωθεί» ο συγκεκριμένος δρόμος:
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






