Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ορεστιάδα: Σε καλό δρόμο η ανακύκλωση των απορριμμάτων
Με 500 κάδους που έχουν εγκατασταθεί σε ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο Ορεστιάδος, πραγματοποιείται η συλλογή των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στον Δήμο της Ορεστιάδος. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιάννη Παπαϊωάννου, αποφέρει μάλιστα και ικανοποιητικά έσοδα στα ταμεία του Δήμου.
Ωστόσο δε λείπουν οι δυσκολίες, αφού το προσωπικό της καθαριότητας είναι λίγο και μόλις επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες συνοδείας των απορριμματοφόρων. Οι ελπίδες για πρόσληψη προσωπικού είναι στις προσλήψεις που μπορούν να γίνουν με τα προγράμματα της κοινωφελούς εργασίας με πεντάμηνα ή οκτάμηνα.
Τέλος ο Γιάννης Παπαϊωάννου έκανε έκκληση στους δημότες της Ορεστιάδος, όταν αρχίσει η αντιπυρική περίοδος του καλοκαιριού να φροντίσουν για την καθαριότητα από τα χόρτα των άδειων οικοπέδων για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα πυρκαγιών.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






