Κάτι τρέχει στον Έβρο
Οκτώ συνδυασμοί διεκδικούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Οκτώ είναι οι συνδυασμοί για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που ανακηρύχτηκαν από το Πρωτοδικείο Ροδόπης και διεκδικούν την ψήφο μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ειδικότερα, η "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο με 79 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους εκ των οποίων 47 άντρες και 32 γυναίκες. Η "Περιφερειακή Σύνθεση" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Χριστόδουλο Τοψίδη με 79 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, εκ των οποίων 47 άντρες και 32 γυναίκες. Η "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Κατσιμίγα και 79 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους. Η "Περιφέρεια σε Δράση" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κωστή Σιμιτσή και 60 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.
Η "Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ανδρέα Καραγιώργη. Η "Πατριωτική Αυγή" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ελευθέριο Νικολαϊδη, η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θεόδωρο Περεντίδη και τέλος η "Λαϊκή Συσπείρωση" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Δημήτρη Παπατολίδη.
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι σύμβουλοι ανά παράταξη:
Χρήστος Μέτιος "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" - Η λίστα των υποψηφίων εδώ.
Χριστόδουλος Τοψίδης "Περιφερειακή Σύνθεση" - Η λίστα των υποψηφίων εδώ.
Κώστας Κατσιμίγας "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" - Η λίστα των υποψηφίων εδώ.
Κωστής Σιμιτσής "Περιφέρεια σε Δράση"- Η λίστα των υποψηφίων εδώ.
Ανδρέας Καραγιώργης "Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση" - Η λίστα των υποψηφίων εδώ.
Ελευθέριος Νικολαΐδης "Πατριωτική Αυγή" - Η λίστα των υποψηφίων εδώ.
Θεόδωρος Περεντίδης "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" - Η λίστα των υποψηφίων εδώ.
Δημήτρης Παπατολίδης "Λαϊκή Συσπείρωση" - Η λίστα των υποψηφίων εδώ.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






