Κάτι τρέχει στον Έβρο
Οι μαθητές από το Διδυμότειχο με το "JOBify" κατέκτησαν την 2η θέση στο Junior Achievement Greece!
Οι μαθητές/τριες του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Διδυμοτείχου «Ευγένειος Ευγενίδης» των τομέων Πληροφορικής και Διοίκησης-Οικονομίας κατέλαβαν την 2η θέση στον μαθητικό πανελλήνιο διαγωνισμό Junior Achievement Greece του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση 2023».
Σε αυτήν συμμετείχαν 14 μαθητές με εκπαιδευτικούς τις κυρίες Τασίδου, Τσιόραλη και Χρυσοστομίδου.
Πιο συγκεκριμένα κατέκτησαν το δεύτερο βραβείο , στην κατηγορία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης , με την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για απόφοιτους επαγγελματικών σχολών “Jobify” στο πλαίσιο του μαθητικού διαγωνισμού εικονικής επιχείρησης του οργανισμού Junior Achievement Greece.
Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα που θα προσφέρει ευχάριστη πλοήγηση σε πολλές υπηρεσίες που σχετίζονται με την επαγγελματική αποκατάσταση παρέχοντας γνώσεις σε όσους ζητούν εξειδικευμένο προσωπικό.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR







