Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έρχεται τελικά στον Έβρο

09-10-2021

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ξεκίνησε σήμερα τις επισκέψεις του και πρώτος σταθμός είναι η πόλη της Θεσσαλονικής για σήμερα, ενώ αύριο ημέρα Κυριακή 10 Οκτωβρίου, θα περιοδεύσει στον Έβρο.

Τελικά θα έρθει στον Έβρο καθώς είχε ακυρωθεί η επίσκεψη του λόγω κακοκαιρίας σύμφωνα και με τον πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου κ. Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά όμως όπως φαίνεται ο καιρός θα επιτρέψει τελικά την επίσκεψη του στην περιοχή μας.


Συγκεκριμένα θα επισκεφτεί διαδοχικά τις Καστανιές, το τοπικό επιχειρησιακό κέντρο Βύσσας και το καινούργιο περιφερειακό επιχειρησιακό κέντρο της αστυνομίας στο Χειμώνιο, όπου θα έχει σύσκεψη με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούν στην Ορεστιάδα.

Έπειτα, θα μεταβεί στο 126 φυλάκιο (Σουφλί) και στον καινούργιο φράχτη στις Φέρες. Επόμενος σταθμός του θα είναι το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, το οποίο θα επισκεφτεί γύρω στις 13:30 το μεσημέρι, όπου λειτουργεί το περιφερειακό επιχειρησιακό κέντρο καμερών, στο οποίο υπάρχει εικόνα από τρία τοπικά επιχειρησιακά κέντρα (Σουφλί, Τυχερό, Φέρες), όπως και από το αερόστατο της FRONTEX (zeppelin) με εικόνα από θαλάσσης.

Φ.Δούκογλου