ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Νεκρός ανασύρθηκε ψαροτουφεκάς στην Αλεξανδρούπολη.
15-09-2015
Νεκρός βρέθηκε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, από το Λιμενικό, 65χρονος ψαροντουφεκάς στην Αλεξανδρούπολη ο οποίος αγνοούνταν.
Το Λιμενικό ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του, στην ξηρά από περιπολικό όχημα (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) και στην θάλασσα από περιπολικό σκάφος (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) με τη συνδρομή των Α/Κ “ΓΡΗΓΟΡΗΣ” Ν.Λ. 94, “ΑΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ” Σ.Μ. 48 και “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Σ.Λ. 339, το οποίο και εντόπισε τον 65χρονο, στην θαλάσσια περιοχή παραλίας Κρυονερίου χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
σαν σημερα
- Ο Έβρος θωρακίζεται με Spike NLOS
(16-08-2025) - Θαυμαστή συνεργασία ιατρών του Έβρου: Σύνθετη χειρουργική επέμβαση στο Διδυμότειχο
(16-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(16-08-2025) - Μικρό παιδί σώθηκε από ναυαγοσώστρια σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
(16-08-2025) - Πάλι ατύχημα με γυναίκα - πεζοπόρο στις Βάθρες της Σαμοθράκης
(16-08-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






