Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μεγάλη πυρκαγιά σε κατοικημένη περιοχή της Αλεξανδρούπολης - Πανικός στους κατοίκους (videos)
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ Μαΐστρου και Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στους περίοικους.
'Ανδρες και οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και εναέρια μέσα, έσπευσαν αμέσως για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Στα αποκαλυπτικά βίντεο του e-evros.gr μπορείτε να δείτε ότι η συγκεκριμένη περιοχή μοιάζει με έναν απέραντο σκουπιδότοπο. Αυτό το φαινόμενο το έχουμε καυτηριάσει πολλές φορές, αλλά η απαράδεκτη κατάσταση συνεχίζεται.
Οι πυκνοί καπνοί από την πυρκαγιά "έπνιξαν" την ανατολική Αλεξανδρούπολη και οι φλόγες απείλησαν την περιοχή Τέρμα Άβαντος, όπου υπάρχει άναρχη δόμηση και ανεπαρκείς υποδομές.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα. για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο ρέμα Ειρήνης στην Αλεξανδρούπολη Έβρου κινητοποιήθηκαν 42 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρο της 7ης ΕΜΟΔΕ, 16 οχήματα, εθελοντές, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Επίσης υπήρξε συνδρομή από μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR







