Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μεγάλα τα προβλήματα από την αποχή των εξεταστών των υποψηφίων οδηγών

Μεγάλα τα προβλήματα από την αποχή των εξεταστών των υποψηφίων οδηγών

19-05-2016

Δύομιση μήνες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που οι εξεταστές οδήγησης αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντα τους. Η αποχή ωστόσο φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα τόσο στις σχολές οδηγών, όσο και στους ίδιους τους εξεταζόμενους.

Οι εξεταστές των υποψηφίων οδηγών απέχουν αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο, στην κατάργηση του ειδικού επιδόματος που έπαιρναν.

Ζητούν να μη γίνει περικοπή του επιδόματος για την εκτός ωραρίου εργασία που προσφέρουν, αφού η πρακτική εξέταση των υποψήφιων οδηγών διεξάγεται μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου εργασίας τους.

Το επίδομα αυτό μειώθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ενώ στην πρόθεση της κυβέρνησης είναι να το καταργήσει, στο πλαίσιο του νέου μισθολογίου που ισχύει από την 1η Νοεμβρίου του 2011.