Κάτι τρέχει στον Έβρο
Με έναν διαφορετικό τρόπο θα υποδεχθεί φέτος τα Χριστούγεννα το Διδυμότειχο
Φέτος οι γιορτές των Χριστουγέννων στην πόλη του Διδυμοτείχου έρχονται μέσα από τις οθόνες μας!
Με διαφορετικό τρόπο όπως έχουν συνηθίσει οι κάτοικοι του δήμου Διδυμοτείχου, θα αντικρίσουν το στολισμένο δέντρο για τα Χριστούγεννα. Η εποχή του covid-19 "επιβάλλει" μέτρα που μας απομακρύνουν από τις όμορφες στιγμές όμως η τεχνολογία μας είναι εδώ για να μας κρατήσει συντροφιά.
Όπως κάθε χρόνο η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας φέρνει πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των δημοτών, η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00 χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί ζωντανά απο την σελίδα του δήμου Διδυμοτείχου στο facebook.
Πρόκεται για ένα φυσικό έλατο το οποίο βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχειακό Μέγαρο στο Διδυμότειχο, και είναι έτοιμο να θαυμαστεί από το κοινό της πόλης και όχι μόνο.
Ας υποδεχθούμε τα Χριστουγέννα με έναν διαφορετικό τρόπο φέτος!
Φ.Δούκογλου
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






