Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
ΚΥΣΕΑ: Οι προτεραιότητες μετά την αξιολόγηση των εξελίξεων στο Αφγανιστάν
Στο τραπέζι της σημερινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) βρέθηκαν η αξιολόγηση των εξελίξεων στο Αφγανιστάν, και ο σχεδιασμός για την προστασία των συνόρων, με την κυβέρνηση να επισημαίνει ότι προτεραιότητα παραμένει ο συντονισμός για τον ασφαλή απεγκλωβισμό και την επιστροφή από το Αφγανιστάν, προσώπων και των οικογενειών τους που συνεργάστηκαν με τις ελληνικές δυνάμεις.
Όπως έγινε γνωστό, τον συντονισμό όλων των απαιτούμενων ενεργειών έχει αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών. Ακόμη, συζητήθηκε ο σχεδιασμός τόσο σε ευρωπαϊκό και σε διμερές, όσο και σε εθνικό επίπεδο για την ανάγκη προστασίας των συνόρων και την αποφυγή μιας νέας ανθρωπιστικής κρίσης.
Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση τόσο στα χερσαία όσο και στα θαλάσσια σύνορα για την αποτροπή παράνομων εισόδων στη χώρα.
- Τιμή στη μνήμη του Πασχάλη Πεχλεβανούδη: Το γήπεδο Μεταξάδων φέρει πλέον το όνομά του
(20-04-2025) - Διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το Μεγάλο Σάββατο
(20-04-2025) - Το “Emerald Azzurra” με 80 επιβάτες θα σαλπάρει για Σαμοθράκη!
(20-04-2025) - Διεθνείς "πτήσεις" για τους αθλητές Μπάντμιντον του ΕΘΝΙΚΟΥ: Μάλτα και Βουλγαρία στο πρόγραμμα!
(20-04-2025)
EN
TR






