Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κρατήρες από πτώση...μετεωρίτη στο κέντρο του Διδυμοτείχου!
Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι δρόμοι στο Διδυμότειχο, οι οποίοι μοιάζουν περισσότερο με κρατήρες από πτώση…μετεωρίτη.
Οι φθορές που έχει υποστεί το οδόστρωμα έχουν φτάσει πια σε απροχώρητο σημείο, με την υπομονή των κατοίκων να έχει εξαντληθεί.
Οι εικόνες δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί σε κεντρικούς δρόμους του Διδυμοτείχου, όπου σε πολλά σημεία το οδόστρωμα εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους πεζούς αλλά και τα οχήματα.
Οι φθορές στα αυτοκίνητα των πολιτών είναι δεδομένες, τη στιγμή που η βροχόπτωση των τελευταίων ημερών έχει γεμίσει τις τρύπες με νερό, μετατρέποντας τες σε…λιμνούλες δίχως ορατό πάτο.
Προσπάθειες επιδιόρθωσης όπως είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια έχουν γίνει, από ότι φαίνεται όμως τα «ταλαίπωρα» σημεία χρήζουν νέων παρεμβάσεων.
- Ο Έβρος θωρακίζεται με Spike NLOS
(16-08-2025) - Θαυμαστή συνεργασία ιατρών του Έβρου: Σύνθετη χειρουργική επέμβαση στο Διδυμότειχο
(16-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(16-08-2025) - Μικρό παιδί σώθηκε από ναυαγοσώστρια σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
(16-08-2025) - Πάλι ατύχημα με γυναίκα - πεζοπόρο στις Βάθρες της Σαμοθράκης
(16-08-2025)
EN
TR






