Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κρανοφόροι αετονύχηδες στην Αλεξανδρούπολη, ξέχασαν την κάμερα ασφαλείας (video)
Ξημερώματα Κυριακής στην περιοχή του Γαλλικού Σταθμού, στην Αλεξανδρούπολη. Δύο αετονύχηδες φορώντας κράνη, έχουν σταμπάρει μια παρκαρισμένη μοτοσικλέτα.
Λίγο μετά τις τις 4 το πρωί, πλησιάζουν με προσοχή και μπαίνουν σε στενό αδιέξοδο, δίπλα σε ανοιχτό χώρο πάρκινγκ πολυκατοικίας. Μετά από λίγο βγαίνουν, έχοντας μαζί τη μοτοσικλέτα, όχι όμως εν λειτουργία, προφανώς για να μην ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης ή κάποιος άλλος γείτονας.
Για κακή τους τύχη η διπλανή πολυκατοικία είχε κάμερες ασφαλείας και έτσι ο φακός έπιασε την ..."καταδρομική" τους επιχείρηση. Τώρα αναμένεται να τους πιάσει και η αστυνομία, αφού έχει ενημερωθεί και εξετάζει το βίντεο.
Συμπέρασμα: Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη πλέον. Η Αλεξανδρούπολη έχει μεγαλώσει και παρατηρούνται σιγά σιγά όλα τα "στραβά" των μεγαλουπόλεων.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR







