Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κατά παντός υπευθύνου η οικογένεια του 37χρονου που διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο στην Αλεξανδρούπολη
10 μήνες πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του 37χρονου Δημήτρη από τον ρομποτικό κάδο στην Αλεξανδρούπολη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ήταν τον περασμένο Μάιο όταν ο 37χρονος νέος την ώρα που πέταγε ένα σκουπίδι στον κάδο απορριμάτων κατά λάθος πέταξε και μια σακούλα με φάρμακα. Χωρίς να το σκεφτεί ο ίδιος έσκυψε και έβαλε το πάνω μέρος του σώματός του μέσα στον κάδο ώστε να πιάσει τη σακούλα. Όμως ο ρομποτικός κάδος μπήκε σε λειτουργία, τον εγκλώβισε και ο 35χρονος έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που φιλοξένησε τον πατέρα του Δημήτρη, η οικογένεια στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, ψάχνοντας να βρει με όση δύναμη της έχει απομείνει δικαιοσύνη για τον άδικο και φριχτό χαμό το γιού τους.
Μάλιστα, ο χαρακοκαμμένος πατέρας τονίζει ότι "από καμία πλευρά δε με ενόχλησαν, για να μου ζητήσουν μια συγγνώμη", ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι ο πρώτος πραγματογνώμονας που είχε αναλάβει την περίπτωση, αποχώρησε ξαφνικά, έπειτα και από τη μεγάλη δημοσιότητα και έκταση που είχα πάρει το θέμα.
Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο πατέρας του 37χρονου Δημήτρη:
- Τιμή στη μνήμη του Πασχάλη Πεχλεβανούδη: Το γήπεδο Μεταξάδων φέρει πλέον το όνομά του
(20-04-2025) - Διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το Μεγάλο Σάββατο
(20-04-2025) - Το “Emerald Azzurra” με 80 επιβάτες θα σαλπάρει για Σαμοθράκη!
(20-04-2025) - Διεθνείς "πτήσεις" για τους αθλητές Μπάντμιντον του ΕΘΝΙΚΟΥ: Μάλτα και Βουλγαρία στο πρόγραμμα!
(20-04-2025)
EN
TR







