ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Και η Σαμοθράκη από φέτος στο πρόγραμμα βραχυχρόνιας βίζας για Τούρκους τουρίστες.
Και η Σαμοθράκη στο πρόγραμμα "Visa Express" για Τούρκους τουρίστες
21-03-2025
Για ένα ακόμη έτος επεκτείνεται το πρόγραμμα χορήγησης βίζας για σύντομη διαμονή σε νησιά του Αιγαίου, για τουρίστες από την Τουρκία.
Έτσι, μέχρι και την άνοιξη του 2026 Τούρκοι πολίτες και οι οικογένειές τους, θα μπορούν να μπαίνουν στην Ελλάδα για παραμονή επτά ημερών, παίρνοντας τη θεώρηση βίζας στα λιμάνια των νησιών που επισκέπτονται.
Εδώ και ένα χρόνο ισχύει αυτό το πρόγραμμα για την Κάλυμνο, το Καστελόριζο, τη Λέρο, τη Λήμνο, τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Λέσβο, την Κω, στη Χίο και τη Σύμη.
Από φέτος γίνεται επέκταση και σε άλλα δύο νησιά, τη Σαμοθράκη και την Πάτμο, οπότε είναι συνολικά 12 τα νησιά που μπορούν να επισκέπτονται οι Τούρκοι τουρίστες βγάζοντας επί τόπου βραχυχρόνιες βίζες.
σαν σημερα
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







