Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Υπουργός καλεί τον Πολάκη να σταματήσει τις μαγκιές μέσω Facebook.
Ο Υπουργός καλεί τον Πολάκη να σταματήσει τις μαγκιές μέσω Facebook.

Η αποστομωτική απάντηση του ΥΠΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στις... στρακαστούκες Πολάκη

01-12-2022

Αποστομωτική απάντηση έδωσε την Κυριακή το πρωί από την Καβάλα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σχετικά με τις πρόσφατες αναρτήσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες έκαναν λόγο σκανδαλώδεις αναθέσεις του Υπουργείου Άμυνας.

Ο Υπουργός προ(σ)κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να φέρει το θέμα στη Βουλή προκειμένου να συζητηθεί ανοιχτά και να κριθεί από τον λαό και όχι να κάνει... μαγκιές μέσω Facebook!

ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ


Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει: "Επί τρία χρόνια αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου για να ενισχυθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας. Αυτή είναι η εντολή από τον Πρωθυπουργό κι αυτή είναι η δουλειά που κάνω απερίσπαστα... Τα αποτελέσματα που είναι μετρήσιμα και αποδείξιμα δεν αρέσουν σε όλους ή τα αναγνωρίζουν αλλά πρέπει να ασκηθεί κάποιου τύπου αντιπολίτευση μπας και πληγεί το πρόσωπο του Υπουργού".

Και συνεχίζει λέγοντας "Στην λογική αυτή εντάσσω την στρακαστούκα Πολάκη για σκανδαλώδες αναθέσεις του Υπουργείο Άμυνας για έργα. Προσκαλώ και προκαλώ τον κ. Πολάκη να έρθει στη Βουλή διότι εκεί είναι η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση και η πραγματική δημόσια συζήτηση. Όχι με τις μαγκιές του Facebook. Να φέρει τα "όπλα του" τα επιχειρήματα του δηλαδή, να φέρω κι εγώ τα δικά μου για να κάνουμε τη συζήτηση αυτή και να μας κρίνει ο Ελληνικός λαός. Αν λοιπόν αντέχει και αν θέλει ας έρθει να τα πούμε εκεί."

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας: