ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Φοιτητές από 12 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη, με πρόγραμμα του ΔΠΘ.
Φοιτητές από 12 ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη, με πρόγραμμα του Δημοκριτείου
04-07-2024
Το πρόγραμμα διοργανώθηκε από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας και έχει ως τίτλο "Μυθική Θράκη / Mythical Thrace". Κατά τη διάρκειά του οι ξένοι φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα και διαλέξεις σχετικά με τους μύθους της Θράκης και την πρόσληψή τους στη λογοτεχνία και την τέχνη, ενώ επισκέπτονται αξιοθέατα και μουσεία της περιοχής και παρακολουθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, στη Σαμοθράκη και στον αρχαιολογικό χώρο της Μεσημβρίας/Ζώνης.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή και σ' αυτό συμμετείχαν 39 ξένοι φοιτητές, από 12 πανεπιστήμια της Ευρώπης (Αυστρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Αλβανία).
σαν σημερα
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







