- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Φέρες: Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς είναι και πάλι γεγονός!
Κτηνοτρόφοι, αγρότες, επαγγελματίες και τοπική αυτοδιοίκηση ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και προσκαλούν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, στη μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στην πλατεία Φερων, σε μια εκδήλωση που έχει πλέον γίνει θεσμός.
Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς με ένα μοσχάρι 300 κιλών, είναι ήδη έτοιμη στις Φέρες και από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου θα ψήνεται για 24 ώρες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του Αγροτικού και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου.
Την Κυριακή οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη νοστιμιά του περίφημου μοσχαρίσιου κρέατος του Δέλτα του Έβρου από βοοειδή που εκτρέφονται οικολογικά στις εύφορες κοιλάδες της περιοχής.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Αντιδημαρχία Φερών σε συνεργασία με αγρότες, κτηνοτρόφους και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, θα προσφέρουν σε όλους, ένα χαρούμενο εορταστικό γλέντι με πεντανόστιμες γεύσεις από τοπικά προϊόντα αρίστης ποιότητας.
Ελάτε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις Φέρες για να αποχαιρετήσουμε παρέα το 2019 με κέφι, χορό, εξαιρετικό φαγητό και κρασί
- Εκσυγχρονισμός του Μουσείου Κομοτηνής, αλλά το Διδυμότειχο ζητά την χρυσή προτομή
(02-07-2025) - Ημερίδα για τη νησιωτικότητα - Η Σαμοθράκη ώς "αόρατο νησί"
(02-07-2025) - Σκουπιδότοπος και "ζούγκλα" στο Ρέμα Βανικιώτη της Αλεξανδρούπολης (video)
(02-07-2025) - Νέα νυχτερινά δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στην Αλεξανδρούπολη (video)
(02-07-2025) - Αναφορά και Ερώτηση στη Βουλή για τις τουρκικές παρεμβάσεις στα νερά του ποταμού Έβρου
(02-07-2025)
EN
TR






