Αθλητικά Νέα
Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Στην Εθνική Ελλάδος η Θεοδώρα Βασιλειάδου και η Ελισάβετ Χατζηκύρκα από την Αλεξανδρούπολη
Ανακοινώθηκαν εχθές από την ομοσπονδία τα αποτελέσματα για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης Εφήβων- Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων με τα αποτελέσματα να είναι πολύ ευχάριστα για τα δύο κορίτσια από την Αλεξανδρούπολη.
Μετά από μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολα και με πολλές επιτυχίες η Θεοδώρα Βασιλειάδου με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων ενώ η Ελισάβετ Χατζηκύρκα που αγωνιζόταν ως δανεική στην ομάδα της Φλώρινας είναι αναπληρωματική στην Εθνική ομάδα Κορασίδων.
Το συγκρότημα της Εθνικής ομάδας αρχίζει την προετοιμασία 25 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στη συνέχεια η Θεοδώρα Βασιλειάδου θα αναχωρήσει για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 15-24 Ιουλίου στη Ρουμανία.
- Η κατανυκτική παράδοση του στολισμού των Επιταφίων στην Αλεξανδρούπολη (φωτο)
(18-04-2025) - Πάνω από 15.500 αμνοερίφια σφάχτηκαν στον Έβρο ενόψει Πάσχα!
(18-04-2025) - Τιμητική ονοματοδοσία για τρεις πρώην Δημάρχους στις αποθήκες του ΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης
(18-04-2025) - Ανάσα για τους καλλιεργητές ακακίας του Έβρου: 1,4 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις de minimis
(18-04-2025)
EN
TR






