- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ένας παραδοσιακός Σουφλιώτικος γάμος θα "ζωντανέψει" στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης
Την Τρίτη 5-4-2022 ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Αγίου Ιωάννου Προδρόμου" Τυχερού ανταποκριθηκε θετικά στο κάλεσμα μέλους συλλόγου Σουφλίου για την καταγραφή ενος παραδοσιακού γάμου της περιοχής του Σουφλίου και των περιχώρων της.
Συγκεκριμένα έγινε η αναπαρασταση (virtual reality) 3 χορών εξω απο το Αρχοντικο Μπρικα στο Σουφλί (συρτός,συρτός συγκαθιστός και ζωναραδικος). Η καταγραφή έγινε από τον Σύλλογο Φιλων Μεγαρου Μουσικης Αθηνων, Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης και απο την Εταιρια Τetragon η οποία συνεργάζεται με αρκετά μουσειά στην Ελλαδα.
Το αποτέλεσμα της αναπαράστασης θα παρουσιαστεί στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης.
Θα πρόκειται επί της ουσίας για μία εμπειρία εικονικής πραγματικότητας κατά την οποία ο επισκέπτης του Μουσείου θα έχει τη δυνατότητα φορώντας ειδικά γυαλιά να νιώθει σαν να βρίσκεται στον ίδιο χώρο μαζί με τους χορευτές.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





