ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ένας 23χρονος από το Ιράκ εισήχθη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης
27-07-2020
Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας: Δεκατρείς είναι σήμερα 27 Ιουλίου οι νοσηλευόμενοι με covid-19 ασθενείς στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.
Την Παρασκευή το μεσημέρι δόθηκαν εξιτήρια σε έναν 52χρονο από την Ξάνθη και μία 33χρονη από τη Μύκη Ξάνθης, ενώ, την ίδια ημέρα, έγινε μία νέα εισαγωγή, μίας 82χρονης γυναίκας από την Ελευθερούπολη της Καβάλας.
Το Σάββατο, στο νοσοκομείο, εισήχθη με κορωνοϊό και ένας 23χρονος από το Ιράκ, και εχθές έγινε μία ακόμα εισαγωγή, ενός 52χρονου από το Κρυονέρι Καβάλας.
Από τους 13 συνολικά ασθενείς που βρίσκονται σήμερα στο νοσοκομείο, οι έξι νοσηλεύονται στη Μονάδα Covid-19, δύο παραμένουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πέντε στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.
σαν σημερα
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






