- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Εγκρίθηκε τελικά το δάνειο για το δημοτικό σφαγείο Φερών.
Θετική είναι τελικά η απόφαση για το δάνειο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή σφαγείου στις Φέρες.
Το δάνειο ύψους 1,5 εκ. ευρώ που είχε ζητήσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης προ μηνών είχε παγώσει λόγω της οικονομικής κατάστασης που βρισκόταν η χώρα τον περασμένο Ιούνιο. Η τότε απόφαση όμως ήταν προσωρινή καθώς γρήγορα αντιλήφθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών πως επρόκειτο για ένα αναπτυξιακό έργο που θα πρέπει άμεσα να χρηματοδοθεί.
Η απόφαση μεταξύ άλλων αναφέρει: «...σε συνέχεια της θετικής εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσίας (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) την οποία κάνουμε αποδεκτή και την άμεση ανάγκη κατασκευής σφαγείου στις Φέρες για τους λόγους που περιγράφονται στο με αριθμό πρωτ. 122/25.09.2015 έγγραφο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, εγκρίνεται η σύναψη δανείου ύψους 1.500.000 ευρώ από το Δήμο Αλεξανδρούπολης για την κατασκευή σφαγείου στις Φέρες».
Ο αντιδήμαρχος Φερών Ν. Γκότσης μιλώντας στη κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης, μεταξύ άλλων, δήλωσε για το θέμα πως εάν όλα πάνε καλά μέχρι και το τέλος της χρονιάς μπορούν να προβούν και στην δημοπράτηση.
Δείτε τις δηλώσεις του κ. Γκότση στη Δέλτα Τηλεόραση:
- Εκσυγχρονισμός του Μουσείου Κομοτηνής, αλλά το Διδυμότειχο ζητά την χρυσή προτομή
(02-07-2025) - Ημερίδα για τη νησιωτικότητα - Η Σαμοθράκη ώς "αόρατο νησί"
(02-07-2025) - Σκουπιδότοπος και "ζούγκλα" στο Ρέμα Βανικιώτη της Αλεξανδρούπολης (video)
(02-07-2025) - Νέα νυχτερινά δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στην Αλεξανδρούπολη (video)
(02-07-2025) - Αναφορά και Ερώτηση στη Βουλή για τις τουρκικές παρεμβάσεις στα νερά του ποταμού Έβρου
(02-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





