Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έβρος: Προβλήματα ηλεκτροδότησης από τον χιονιά
Δύσκολη νύχτα είχαν πολλές περιοχές του Έβρου εξαιτίας της κακοκαιρίας η οποία προκάλεσε πολλά προβλήματα.
Αποτέλεσμα αυτής ήταν να πέσουν 6 κολώνες της ΔΕΗ στην περιοχή που ηλεκτροδοτεί το Αντλιοστάσιο Ύδρευσης της περιοχής του Σουφλίου.
Η βλάβη σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου είναι σοβαρή και γίνονται προσπάθειες για άμεση αποκατάσταση, ενώ παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν την κατανάλωση του νερού μόνο για τις απαραίτητες ανάγκες.
Αλλά και στον δήμο Διδυμοτείχου τα σχολεία στο Ασπρονέρι, στους Μεταξάδες αλλά και το 5ο Δημοτικό παραμένουν κλειστά λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση.
Όσον αφορά τον δήμο Ορεστιάδας και εκεί έχουν σημειωθεί μικροπροβλήματα στην ηλεκτροδότηση τα οποία ξεπεράστηκαν άμεσα.
Τέλος να αναφερθεί το οδικό δίκτυο στον Έβρο παραμένει ανοιχτό πλην όμως κάποιων ορεινών οικισμών του δήμου Σουφλίου.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






