Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δωρεά οργάνων από 42χρονη στην Αλεξανδρούπολη
Ζωτικά όργανα μίας 42χρονης που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης αποφάσισαν να δωρίσουν οι συγγενείς του και με αυτόν τον τρόπο να δώσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους.
Δυστυχώς παρουσιάστηκαν επιπλοκές κατά την αφαίρεση των πνευμόνων και του ήπατος αλλά οι κερατοειδείς χιτώνες μεταφέρθηκαν ασφαλείς σε νοσοκομείο της Αυστρίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δέλτα τηλεόρασης ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΓΝΕ κ. Γιάννης Πνευματικός δήλωσε πως η δωρεά οργάνων έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια γεγονός που οφείλεται κυρίως στην οικονομική κρίση.
Ο κ. Πνευματικός στη συνέχεια απεύθυνε τις ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που εργάστηκε εθελοντικά και με ζήλο για τη δωρεά και επίσης τόνισε πως χωρίς την βοήθεια του προέδρου Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Τάσο Κοντακίδη το έργο θα ήταν ανέφικτο.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






