Κάτι τρέχει στον Έβρο
ΔΠΘ: Στην Κομοτηνή θα βρεθεί ο Ευθύμης Λέκκας για υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας
Νέες συνεργασίες προκύπτουν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, γεγονός που αυξάνει τόσο το γόητρο όλων των σχολών του Δ.Π.Θ. αλλά ταυτόχρονα αυξάνονται και οι δυνατότητες που μπορούν να έχουν οι φοιτητές για τις σπουδές τους.
Στην Κομοτηνή θα βρεθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Καθηγητής Ευθύμης Λέκκας, όπου θα συνυπογράψει, με τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ. Καθηγητή Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών (ΙΤΣΑΚ) του ΟΑΣΠ.
Ο Καθηγητής Λέκκας θα συνοδεύεται από τον Διευθυντή Ερευνών του ΙΤΣΑΚ κ. Βασίλη Μάργαρη, ενώ στη συνάντηση που θα γίνει για την υπογραφή του Μνημονίου θα παραβρεθούν η Γενική Γραμματέας του ΟΑΣΠ, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ. κα Σουσάνα Ταστάνη, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών κ. Νικόλαος Κλήμης, ο οποίος ορίστηκε ως εκπρόσωπος του Δ.Π.Θ. για τη συνεργασία με το ΙΤΣΑΚ, και Αντιπρυτάνεις του Δ.Π.Θ.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






