Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διδυμότειχο: Προτεραιότητα μας τα άτομα που χρειάζονται αιμοκάθαρση και το Νοσοκομείο
Ο Δήμος Διδυμοτείχου ήταν ένας από τους Δήμους που "χτύπησε" δυνατά η χθεσινή κακοκαιρία με τη σφοδρή χιονόπτωση.
Από το απόγευμα χθες, τα πάντα είχαν καλυφθεί από χιόνι και επικρατούσ πολικές θερμοκρασίες από την πυκνή χιονόπτωση . Δύσκολα γινόταν η μετακίνηση των πολιτών στο οδικό δίκτυο ακόμη και εντός της πόλης καθώς και στις μετακινήσεις τους.
Εμείς επικοινωνήσαμε με το Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδη ο οποίος μας επισήμανε πως η χιονόπτωση σήμερα έχει σταματήσει και πως τα μηχανήματα εκχιονισμού δουλεύουν από νωρίς το πρωί συνεχώς για να ανοίξουν τους δρόμους.
"Αν και χθες είχαν ανοίξει οι δρόμοι, μετά τη χθεσινή χιονόπτωση ξαναέκλεισαν", μας τόνισε ο κ. Πατσουρίδης.
"Με τη βοήθεια του στρατού προσπαθούμε να έχουμε συνέχεια εύκολη την πρόσβαση στο Νοσοκομείο και δίνουμε προτεραιότητα στα άτομα που χρειάζονται αιμοκάθαρση", τόνισε ο κ. Πατσουρίδης.
Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει οι περισσότεροι δρόμοι και δν υπάρχει κάποιος αποκλεισμένος οικισμός.
- Τιμή στη μνήμη του Πασχάλη Πεχλεβανούδη: Το γήπεδο Μεταξάδων φέρει πλέον το όνομά του
(20-04-2025) - Διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το Μεγάλο Σάββατο
(20-04-2025) - Το “Emerald Azzurra” με 80 επιβάτες θα σαλπάρει για Σαμοθράκη!
(20-04-2025) - Διεθνείς "πτήσεις" για τους αθλητές Μπάντμιντον του ΕΘΝΙΚΟΥ: Μάλτα και Βουλγαρία στο πρόγραμμα!
(20-04-2025)
EN
TR






