- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διαμαρτυρία υπαλλήλων στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ
Παρέμβαση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου έκαναν μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, με σκοπό να καταγγείλουν την απόφαση της διοίκησης για επιβολή κυρώσεων σε συναδέλφους τους.
Όπως είναι γνωστό, από την Περιφέρεια επιβλήθηκαν κυρώσεις σε εκπροσώπους του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, οι οποίοι είχαν ασκήσει δημόσια κριτική σε αποφάσεις της διοίκησης για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών.
Ένα δεύτερο θέμα για το οποίο διαμαρτύρονται οι υπάλληλοι, είναι οι αποφάσεις για μετακινήσεις υπαλλήλων, τις οποίες χαρακτηριζουν ως αυθαίρετες και παράνομες.
Από τη συνεδρίαση αποχώρησε η παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού πρώτα ο επικεφαλής της Διονύσης Κλάδης, κατήγγειλε τη διοίκηση της Περιφέρειας για κλίμα τρομοκρατίας εναντίον των υπαλλήλων.
- Εκσυγχρονισμός του Μουσείου Κομοτηνής, αλλά το Διδυμότειχο ζητά την χρυσή προτομή
(02-07-2025) - Ημερίδα για τη νησιωτικότητα - Η Σαμοθράκη ώς "αόρατο νησί"
(02-07-2025) - Σκουπιδότοπος και "ζούγκλα" στο Ρέμα Βανικιώτη της Αλεξανδρούπολης (video)
(02-07-2025) - Νέα νυχτερινά δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στην Αλεξανδρούπολη (video)
(02-07-2025) - Αναφορά και Ερώτηση στη Βουλή για τις τουρκικές παρεμβάσεις στα νερά του ποταμού Έβρου
(02-07-2025)
EN
TR







