Κάτι τρέχει στον Έβρο
Βραβεύτηκε από το ΓΕΣ ο Επίλαρχος από τον Έβρο για την παγκόσμια διάκριση του στο Bodybuilding
Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι αθλητής από την Πύλη Τρικάλων, μόνιμος στρατιωτικός, που υπηρετεί στον Προβατώνα, Έβρου. Έχει διακριθεί αρκετές φορές και έχει λάβει τίτλους σε αγώνες Bodybuilding.
Δείτε παλιότερη ανάρτηση του e-evros.gr για τον κ. Μαργαρίτη με ένα κλικ εδώ.
Ο Γιώργος Μαργαρίτης βραβεύτηκε από το ΓΕΣ για την κατάκτηση του χάλκινου μετάλλιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματοδόμησης (Βodybuilding).
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ:
"Βράβευση στο ΓΕΣ του Επίλαρχου Γεώργιου Μαργαρίτη:
Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, βραβεύθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Επίλαρχος Γεώργιος Μαργαρίτης, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματοδόμησης (Βodybuilding), που διεξήχθη στην Αθήνα το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου 2017.
Θερμά συγχαρητήρια στον Επίλαρχο Γεώργιο Μαργαρίτη, ο οποίος ταυτόχρονα με την άριστη εκτέλεση των υπηρεσιακών του καθηκόντων, διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο αναδεικνύοντας τα ψυχικά και ηθικά του προσόντα και το πνεύμα αγωνιστικότητας που τον διακρίνει".
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






