Κάτι τρέχει στον Έβρο
Βελτιώνεται και ενισχύεται η ύδρευση των οικισμών της Σαμοθράκης
Έργα ύδρευσης στους οικισμούς της Σαμοθράκης, προϋπολογισμού 665.000 ευρώ, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014- 2020
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, έργα για τη βελτίωση και ενίσχυση της ύδρευσης των οικισμών του Δήμου Σαμοθράκης, προϋπολογισμού 665.000 ευρώ, εντάχθηκαν ως νέα πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014-2020.
Τα έργα αφορούν στην κατασκευή και στη σύνδεση με τη ΔΕΔΔΗΕ δύο νέων γεωτρήσεων στις περιοχές Κουφόπετρο Αλωνίων και Αφετκό Λακώματος, στην κατασκευή δύο δεξαμενών συνολικού όγκου 200 κυβικών μέτρων στις περιοχές Κούκος Χώρας και Βαράδες Θέρμων, σε εργασίες υδρομάστευσης στην τοποθεσία Σβότανα στα Πέρα Θέρμα καθώς και στην κατασκευή ενός αγωγού μήκους 2.300 μέτρων στην περιοχή των δημοτικών κάμπιγκ Θέρμων.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






