Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αργύρης Τυλιγαδάς: Tι είπε ο Πρωθυπουργός στον 25χρονο από την Αλεξανδρούπολη που έπιασε το σταυρό
Στην τελετή αγιασμού των υδάτων, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, παρευρέθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ανήμερα των Φώτων.
Ο τυχερός που έπιασε τον σταυρό, βουτώντας στα κρύα νερά του Θρακικού Πελάγους ήταν ο 25χρονος Αλεξανδουπολίτης Αργύρης Τυλιγαδάς.
Ο Αργύρης μιλώντας στην εκπομπή "Tatiana Live" τόνισε πως μπροστά στο μεγάλο έθιμο που έχουμε στην Ελλάδα το τελευταίο που σκέφτηκε ήταν το τσουχτερό κρύο που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας.
Επίσης επισήμανε πως ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στην τελετή αγιασμού των υδάτων.
Όταν βγήκε τον συνεχάρει και του κρέμασε σταυρουδάκι στο λαιμό ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, κάτι που όπως ανέφερε ήταν μεγάλη του τιμή.
"Ήταν μεγάλη τιμή, γενικώς όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους τους Αλεξανδρουπολίτες και τον Έβρο που παρέστει ο Πρωθυπουργός σε μια τόσο σημαντική γιορτή γιατί θα πρέπει να θυμούνται όλοι από την κεντρική Ελλάδα πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα αλλά και οι ακριτικές περιοχές όπως ο Έβρος".
Ο Πρωθυπουργός με χαλαρή διάθεση έκανε χιούμορ διότι όταν πήγε να περάσει στο λαιμό του Αργύρη το σταυρό δεν είχε ανοίξει το κούμπωμα και όπως είπε ο Αργύρης τα λόγια του Πρωθυπουργού ήταν: "Μας κάνει λίγο το δύσκολο ο σταυρός".
Αργύρη σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλότυχος και γερός!
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






