Κάτι τρέχει στον Έβρο
Απεβίωσε ο Αλεξανδρουπολίτης σκηνοθέτης, Νίκος Ζερβόπουλος
Δυστυχώς έχασε τη μάχη ο πολύ γνωστός και πολύ αγαπητός Αλεξανδρουπολίτης σκηνοθέτης Νίκος Ζερβόπουλος, μετά από άνισο αγώνα με τον θάνατο.
Ο Νίκος Ζερβόπουλος ήταν εμβληματικό πρόσωπο για την θεατρική κίνηση της Αλεξανδρούπολης, αφού επί σειρά ετών υπηρέτησε την τέχνη του θεάτρου και συνεργάστηκε με εκατοντάδες ανθρώπους σε διάφορα θεατρικά σχήματα.
Γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη στις 22 Δεκεμβρίου του 1960, τελείωσε το Πρακτικό Λύκειο Αρρένων και το 1978 ξεκίνησε τη θεατρική του πορεία παρακολουθώντας μαθήματα στην Ιδιωτική Δραματική Σχολή Γιώργου Θεοδοσιάδη, στην Αθήνα.
Δύο χρόνια αργότερα, συνέχισε τις σπουδές του για τρία χρόνια στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.). Από το 1990 μέχρι το 2007, δίδαξε θεατρική αγωγή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Η κηδεία του Νίκου Ζερβόπουλου θα τελεστεί την Παρασκευή στις 12:30, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.
Ο κ. Ζερβόπουλος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο e-evros.gr:
- Η κατανυκτική παράδοση του στολισμού των Επιταφίων στην Αλεξανδρούπολη (φωτο)
(18-04-2025) - Πάνω από 15.500 αμνοερίφια σφάχτηκαν στον Έβρο ενόψει Πάσχα!
(18-04-2025) - Τιμητική ονοματοδοσία για τρεις πρώην Δημάρχους στις αποθήκες του ΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης
(18-04-2025) - Ανάσα για τους καλλιεργητές ακακίας του Έβρου: 1,4 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις de minimis
(18-04-2025)
EN
TR







